FÖRETAGSPROFIL

Om Neri

Verksamheten, som började med utveckling och tillverkning av arbetsstyckesbärare, har fortsatt att expandera de senaste åren genom innovativ produktion, kreativa idéer och strävan efter kvalitet. Med viljan att alltid vara en stark, villig att prestera partner för kunderna, lades grunden för en imponerande utveckling. Idag är Neri din kompetenta partner för professionella materialflödes- och arbetsstyckesbärarsystem, intelligent montering och processautomation samt transportsystem av alla slag.

Precision, kvalitet, tillförlitlighet och tekniska framsteg är viktiga egenskaper som kännetecknar våra produkter.

Den holistiska optimeringen av logistikkedjorna är ett pålitligt sätt att utnyttja affärspotentialen och öka vinsten. Neri ser leveranskedjan som en sömlös koppling av alla de aktiviteter och processer som är nödvändiga för att tillhandahålla en produkt och slutligen leverera den till kunden.

Tack vare vår helhetsförståelse för logistikkedjan kan vi erbjuda dig professionellt  

  • Arbetsstyckesbärarsystem
  • Rostfria korgar, städkorgar
  • Alla typer av utrustning för rengöring av industriella delar
  • Pall- och lådalyftare
  • Transportvagnar & transportsystem

för att frigöra din entreprenöriella potential och utöka din konkurrensfördel.  

Våra applikationsingenjörer fokuserar på kundernas intressen. Vi tar individuellt hänsyn till kundens idéer och krav när vi beräknar och designar produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi lösningar som optimalt förenar faktorerna säkerhet, livslängd och pris.

Genom den unika kombinationen av design, implementering, människor och teknik parat med beprövade metoder optimerar vi befintliga/nya produktioner och processer. Oavsett om det är inom industri, logistik, medicinteknik eller detaljhandel fokuserar vårt arbete på lösningar som möter individuella kundbehov och möter höga krav. Vårt yttersta mål är att överträffa våra kunders förväntningar.

Genom det värdefulla samarbetet med ledande företag på internationell nivå har vi kontinuerligt ökat våra prestationer och utökat vår vision. Många års erfarenhet, omfattande kunnande och internationell affärsverksamhet är den bästa grunden för innovativa och ekonomiska lösningar som också inspirerar våra kunder och ger ett betydande bidrag till marknadsframgången för våra produkter

 

                                               

Global imageledare

För en premiumtillverkare är ett starkt varumärke grunden för hållbar framgång. DMU har idag utvecklats till ett högmodernt industriföretag som som partner till globala företag även möter de höga exklusiva kraven på arbetsstyckeshantering, materialförsörjning och automationsteknik.

 

 

innovation

Att arbeta med morgondagens frågor och hitta svaren idag är det som driver innovation på Neri. Baserat på många års erfarenhet och egen forskning tar vi fram framtidsinriktade lösningar. På så sätt säkerställer vi vår framtida livskraft, det vill säga förmågan att svara på en ständigt föränderlig värld.

   framtida

Neri avser att hålla fast vid sin långsiktiga strategi även i framtiden. Vi är fortfarande övertygade om att en stor del av vår tillväxt måste genereras genom våra egna innovationer. De internationella försäljningsstrukturerna kommer att utökas i enlighet med den planerade tillväxten.

 

Investeringarna kommer att fortsätta....

Under de senaste åren har Neri kontinuerligt ökat sin produktion och omsättning samtidigt som den ökat sin exportandel. Denna positiva utveckling kan främst tillskrivas den attraktiva och mångsidiga produktportföljen som kontinuerligt har förnyats och utökats. Målet är att fortsätta denna uppgång med planerade nyinvesteringar.