KONSTRUKTION OCH INGENJÖRSKONST

Idag räcker det inte längre att erbjuda kunderna standardmaskiner. Användaren förväntar sig med rätta individuella och intelligenta lösningar. Våra design- och utvecklingsavdelningar fokuserar på våra projekt för att erbjuda de bästa ekonomiska och tekniska lösningarna.


Genom att tillämpa principerna för lean produktutveckling förbättras effektiviteten i produktutvecklingsprocesserna. Vi har tätt integrerade rutiner för att kontinuerligt identifiera och eliminera överflödiga steg i produktutvecklingsprocessen. Den slimmade konstruktionen ger å ena sidan ett attraktivt utseende och garanterar å andra sidan funktion, ergonomi, styvhet, spänst och hållbarhet.

Under huvudaspekten av konsekvent kundorientering ser vi oss själva som en kompetent och pålitlig partner inom de olika områdena mekanik och anläggningsteknik. Vår höga flexibilitet, i kombination med intensiv kommunikation med kunder och leverantörer, gör att vi kan stötta våra kunder intensivt med kreativa och okonventionella koncept.