Perforerad korg i rostfritt stål

I tvätt- och beläggningsprocesserna är det mycket viktigt att säkerställa maximal kontakt mellan delarna och tvättvätskan. I spraytvättprocessen träffar 90 % av vätskan som sprutas från munstyckena delarna eller så når nästan alla kavitationsbubblor delarna i ultraljudstvättmaskiner, vilket kan rengöra delarna mycket snabbare. Tiden som krävs för tvättprocessen reduceras avsevärt samtidigt som tvättmaskinernas kapacitet ökar.

Perforerade rostfria korgar finns i olika håldiametrar, porer, specialstorlekar och skräddarsydda utföranden efter dina önskemål och behov.

Korgar av perforerat rostfritt stål är optimerade för kunden från olika plåtkombinationer beroende på vikten som ska bäras; Utrustad med drivelement, plastdelar, täcktyper, handtag, etiketter och tvätttillbehör, erbjuder den den modernaste systemrengöringen och beläggningskvaliteten.
Tack vare de processspecifika materialen som valts ut av våra erfarna ingenjörer är korgar gjorda av perforerat rostfritt stål resistenta mot aggressiva tvättkemikalier och temperaturer i åratal.

För att uppnå bästa resultat med ultraljudsrengöring bör föremålen som ska rengöras inte ligga direkt på golvet i ultraljudsbadet. Med den hängande korgen för Eurosonic ultraljudsrengöringsapparater kan du placera instrument, proteser och andra föremål i ultraljudsbadet för optimal rengöring. Korgen är gjord av perforerad korg i rostfritt stål så att verktygen lätt kan tömmas efter rengöring.

Perforerade korgar i rostfritt stål används också för Eurosonic 3D och Eurosonic Energy ultraljudsrengörare för att skydda kanterna och ändarna på vassa instrument från skador. Tack vare hålen i de perforerade metallkorgarna är det även möjligt att sterilisera instrumenten inuti.

Dessutom perforerad rostfri stålkorg som används i många industrier inom fordons-, metall-, försvars-, plast-, medicin-, livsmedels- och industrisektorerna.